Orice gospodină știe că o marinată bună nu va face decât să fie mai bun kebab-ul finit..
Cu toate acestea, în gătitul modern există un număr atât de mare de opțiuni de marinată încât este amețitor..
Expertul revistei noastre în domeniul gătitului, bucătarul Yulia Arkhipova, vă sfătuiește să alegeți variante clasice și dovedite.
Despre ce opțiuni de marinată vorbim?
Bere cu compot
La prima vedere, poate părea că această marinată pare prea neobișnuită, dar aceasta este o concepție greșită.Este ideal pentru orice tip de carne.
Se recomandă să combinați berea (întunecată) cu un compot pe bază de fructe uscate.Mai adaugam chimen si sare.
Marinada ‘uscata’
Acest tip de marinare are succes în multe feluri, deoarece vă permite să obțineți rezultate bune.Se recomandă să combinați condimentele selectate și ierburile uscate, apoi frecați amestecul pe fiecare bucată de carne.
Merișor
Această marinadă nu va lăsa pe nimeni indiferent, deoarece carnea se dovedește incredibilă.Folositi un blender pentru a face piureul merisoarelor, adaugati sare, piper si putin rozmarin.