AcasăMâncareLaptele fuge când este fiert: cum să rezolvi problema

Laptele fuge când este fiert: cum să rezolvi problema

Când devine necesar să fierbeți laptele, multe gospodine își fac griji: prea des în timpul tratamentului termic „fuge.”.

În acest caz, trebuie să spălați aragazul și volumul total al produsului devine mai mic..

Cu toate acestea, expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, crede că unele trucuri vor ajuta la rezolvarea problemei.

Ce sunt ei?

Nu părăsi aragazul

Întregul proces de fierbere a laptelui nu durează mult timp, așa că este mai bine să nu părăsiți aragazul.Dacă amestecați constant produsul, acesta nu va putea „scăpa”.

Ce poți pune în tigaie?

Bucătarii cu experiență știu de mult despre acest truc dovedit: trebuie doar să puneți anumite articole în tigaie care vor împiedica „scăparea” laptelui.

De exemplu, puteți lua o farfurie mică și curată, așezând articolul cu fața în jos.De asemenea, puteți lua un nou capac pentru cusătură: părțile laterale ale capacului sunt așezate pe fundul tigaii.

Tot in magazinele pentru gospodine gasiti accesorii speciale pentru fierberea laptelui: in acest caz, lichidul va ramane mereu in tigaie.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Viitorul lui Justin Trudeau ca prim-ministru al Canadei pare din ce în ce mai șubred

Tel Aviv - Gal Hirsch, coordonatorul Israelului pentru ostatici și dispăruți, a extins oferta de încetare a focului făcută de guvernul israelian liderului Hamas,...

Instanța europeană condamnă Spania pentru transfuzii de sânge pentru Martorii lui Iehova

Patru copii au murit în timp ce se jucau într-un vechi congelator abandonat în regiunea Zambezi din nord-estul Namibiei, iar poliția de acolo investighează...

Strategia de război a Israelului include acum oprirea atacurilor Hezbollah

O grupare care are legături cu Al-Qaida a revendicat atacul de la primele ore ale dimineții din Bamako, capitala statului Mali.Bărbații înarmați au vizat...

Parlamentul georgian adoptă o legislație anti-LGBTQ, reflectând politicile rusești

Patru copii au murit în timp ce se jucau într-un vechi congelator abandonat în regiunea Zambezi din nord-estul Namibiei, iar poliția de acolo investighează...

Comentarii recente