Ardeii grasi nu trebuie umpluti.Încercați să faceți o supă sănătoasă din ea.
Va fi nevoie de puțină lăutări, dar felul de mâncare va fi pe placul tuturor membrilor familiei..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de mâna a patra, ne-a spus cum să facem supă de ardei gras.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Se spală ardeiul, se îndepărtează semințele, se taie în jumătăți și se pune pe o tavă de copt.Asezam aici si jumatati de rosii si cateii de usturoi curatati de coaja.
2.Stropim cu ulei si coacem legumele in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 20 de minute.
3.Se macină legumele într-un blender împreună cu frunzele de busuioc.
4.Adăugați apă fiartă în piureul de legume, sare și condimente după gust, sos, amestecați și serviți.
Dacă doriți, stropiți cu nuci, crutoanele și frunzele de busuioc și serviți.Poftă bună!
Anterior, v-am spus de ce nu puteți păstra roșiile în frigider.