Nimeni nu trebuie să explice că o omletă este considerată de succes doar dacă a reușit să se ridice și să-și păstreze forma până la servire..
În caz contrar, felul de mâncare nu arată atât de atractiv..
Prin urmare, experta culinară a revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, ne împărtășește metoda ei secretă de preparare a omletei pufoase perfecte.
În ce constă?
Această metodă este oarecum diferită de cea obișnuită, dar rezultatul va fi excelent.Primul pas este să efectuați o acțiune neobișnuită: separați albușurile și gălbenușurile.
După aceasta, adăugați gălbenușurile și sarea într-un bol separat și frecați ușor.Nu poți învinge masa.Adăugați laptele și făina conform rețetei și aduceți până se omogenizează.
Dar situația cu albii este diferită: le poți bate în siguranță aproape până la vârf, ca atunci când prepari cofetarie.
Apoi combinăm cele două substanțe.
Apoi nu mai rămâne decât să prăjiți omleta sub capacul închis la foc mic.Omleta se va dovedi pur și simplu incredibil de gustoasă și pufoasă.