Mulți oameni le place să folosească porumb fiert atât ca garnitură pentru carne, cât și ca gustare independentă..
Dar, în orice caz, doriți ca produsul să fie incredibil de gustos și de înaltă calitate..
În acest caz, trebuie să vă amintiți câteva trucuri, expertul revistei noastre în domeniul gătitului, bucătarul Yulia Arkhipova, dezvăluie secretele.
Ce sunt ei?
Unt
Datorită acestui aditiv, porumbul va deveni incredibil de fraged, aromat și gustos.De regulă, această componentă este introdusă cu cinci minute înainte de pregătirea completă.
În același timp, merită să adăugați sare.
Ierburi provensale
Acest secret va atrage cu adevărat gurmanzii care apreciază bucătăria rafinată.Porumbul merge bine cu acest set de condimente.
În acest caz, porumbul trebuie gătit în cuptor.Ierburile provensale sunt pre-amestecate cu ulei de măsline rafinat și distribuite uniform peste știuleți.
A curata sau nu?
Nu toată lumea știe că doar porumbul tânăr și proaspăt poate fi gătit direct în frunze: acești factori sunt ușor de determinat vizual.
Cu cât știuleții sunt mai bătrâni, cu atât această decizie va fi mai puțin rezonabilă.