Cartofii prăjiți sunt ușor de pregătit doar la prima vedere: dificultățile apar adesea pe calea culinară..
Prin urmare, în loc de bucăți apetisante de culoare aurie cu crusta prăjită, puteți obține o masă ciudată pe care nici nu doriți să o încercați..
Prin urmare, expertul în gătit al revistei noastre, bucătarul Yulia Arkhipova, sfătuiește să nu uităm de principalele greșeli culinare.
Ce sunt ei?
Cartofi tineri
Cel mai bine este să folosiți acești cartofi la fiert: vor fi ideali ca garnitură.Dar pentru prăjit, ar trebui să alegeți cartofi mai vechi, astfel încât felul de mâncare să fie gustos și de înaltă calitate.
Lipsa uleiului
Mulți oameni se tem să adauge suficient ulei, deoarece acest lucru face mâncarea mai bogată în calorii și mai dăunătoare.Dar ar trebui să înțelegeți inițial că cartofii prăjiți nu au nimic de-a face cu o alimentație adecvată.
Prin urmare, este mai bine să pregătiți un fel de mâncare mai gustos adăugând o cantitate suficientă de ulei vegetal.
Fara aditivi
Pentru a face cartofii mai gustoși, puteți topi o bucată de untură într-o tigaie înainte de a fi prăjiți.Dacă nu doriți să folosiți produse din carne, atunci adăugați unt.
Acest lucru va ajuta la obținerea unei cruste.