Mulți oameni știu că nu este întotdeauna posibil să crească o recoltă bogată de varză..
Uneori, leguma în sine nu „dorește” să pună capete, iar uneori motivul constă în activitatea dăunătorilor..
Prin urmare, trebuie să aveți întotdeauna în vedere mijloacele care vă vor fi utile într-o situație dată.De exemplu, nu toți locuitorii de vară știu că două pulberi care sunt utilizate în mod activ în gătit vor ajuta la creșterea producției de varză.
Vorbim de muștar clasic și bicarbonat de sodiu.
Cum să le folosiți corect atunci când creșteți varză?
Este demn de remarcat faptul că sifonul este absolut sigur atât pentru planta în sine, cât și pentru sol.Același lucru se poate spune despre muștar.
Prin urmare, le puteți folosi fără nicio îndoială.
Cum sunt ele utile? După cum s-a dovedit, ambele pulberi vor alunga dăunătorii din paturile de varză.Nici sifonul și nici muștarul nu sunt pe placul melcilor și alți dăunători.Prin urmare, varza va fi sub protecție fiabilă.
Bicarbonatul de sodiu este cel mai bine folosit pentru a praf legumele.Dar ar trebui să presărați muștar între rânduri și, de asemenea, să îl folosiți pentru a stabili perimetrul patului.