Proaspete și pufoase, brioșele sunt un răsfăț grozav pentru ceai sau cafea.Vestea bună va fi să știi că le poți coace literalmente în grabă..
Această rețetă nu necesită lapte sau alte produse lactate și chiar și un începător poate face față sarcinii..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să coacem rapid cupcakes.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Scoateți untul din frigider pentru a-l lăsa să se topească, apoi amestecați cu ouăle până se omogenizează.
2.Adăugați ulei vegetal în masa pregătită și amestecați totul cu un tel.
3.Adăugați zahărul – obișnuit și vanilie, praful de copt și bateți până se dizolvă totul.
4.Se adauga apoi faina, se amesteca aluatul pana se omogenizeaza si se toarna in forme 2/3 din volum.
Coaceți cupcakes-urile într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de 25 de minute.
Când sunt gata, puteți stropi produsele de copt cu zahăr pudră.Poftă bună!