Cu siguranță mulți au cumpărat sare Adyghe, deoarece este un condiment universal ideal..
Totuși, nu există nicio certitudine în ceea ce privește calitatea condimentelor..
De asemenea, uneori puteți găsi componente chimice în condimente, notează bucătarul Yulia Arkhipova, expertul revistei noastre în domeniul gătitului.
Cum se prepară sare Adyghe adevărată?
Lista componentelor
– 300 de grame de sare de mare mijlocie;
– doi catei de usturoi;
– o lingura mare de seminte de coriandru, hamei suneli, marar uscat, ceapa verde si patrunjel, maghiran;
– o lingură mică de boia;
– cate o jumatate de lingura de ardei iute si negru, precum si frunza de dafin macinata.
Procesul de gatire
Se rade usturoiul si se pune intr-un bol cu sare, se amesteca si se lasa sa se usuce.După aceasta, folosiți un mortar pentru a măcina semințele de coriandru.
Adaugati toate condimentele unul cate unul si amestecati pana se omogenizeaza.
Lăsați în bucătărie până când amestecul este complet uscat.
După aceasta, trimitem sarea Adyghe în recipientul pentru condimente.