Pentru a găti acasă mâncăruri la fel de bune ca cele servite într-un restaurant, nu trebuie să folosiți produse scumpe.
Expertul bucătar Iulia Arkhipova de la ediția online BelNovosti a împărtășit o rețetă pentru a găti pollock ieftin – potrivit ei, dacă folosiți în bucătărie marinată cu aluat de ceapă, cina va ieși foarte elegantă.
Treceți la subiect: tăiați peștele în felii porționate de aproximativ 1,5-2 cm grosime.
După aceea, puteți începe să pregătiți ingredientul secret al rețetei – marinada de ceapă, care servește și ca aluat.
Pentru aceasta, tocați 1 ceapă de mărime medie într-un blender (puteți folosi o răzătoare).
Acum adăugați la aceasta 1 ou, 2,5 linguri de maioneză, 2 linguri de făină.
Sare și piper după gust.Este permis să folosiți condimentele dvs. preferate.
Se marinează peștele prin scufundarea acestuia în marinada preparată timp de 20-25 de minute.Apoi se prăjește fiecare bucată în ulei vegetal pe ambele părți până devine aurie.
Peștele se dovedește delicios, suculent, fraged și se topește literalmente în gură.