Nu este un secret pentru nimeni că băuturile alcoolice sunt folosite foarte activ în gătit profesional..
Totuși, în majoritatea cazurilor vorbim despre vinuri, coniac sau rom..
Cu toate acestea, votca face parte și din arsenalul unui profesionist, bucătarul Yulia Arkhipova, experta revistei noastre în domeniul gătit, dezvăluie secretele acesteia.
Cum poți folosi vodca în scopuri culinare?
Când lucrați cu produse de patiserie
Nu toată lumea știe că utilizarea corectă a vodcii ajută la eliminarea necesității de a folosi praf de copt.
De exemplu, popularul tufiș este preparat folosind vodcă.
Pentru carne
Dacă produsul dvs. are îndoieli cu privire la calitatea sa, atunci trebuie să adăugați vodcă la marinată.Acest lucru va permite oricărui tip de carne să devină incredibil de fragedă.
Dacă carnea a fost inițial de înaltă calitate, atunci va deveni doar mai gustoasă.
Deserturi
Puteți auzi adesea că cofetarii folosesc rom și coniac.Dar le puteți înlocui în siguranță cu vodcă în aceeași proporție: deserturile se vor dovedi a fi de înaltă calitate și gustoase.