Champignons sunt cea mai populară ciupercă în gătit.Pentru a găti ceva gustos cu ea, nu trebuie să fierbeți ciuperca sau să petreceți mult timp curățând-o..
Ei pregătesc în principal supe, julienne și coace carne cu șampioane..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să pregătim un aperitiv rapid și savuros din șampioane.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Ciupercile trebuie spălate, tăiate în două părți și prăjite până se rumenesc în ulei vegetal.
2.Curățați ceapa și tăiați-o în jumătate de rondele.
3.Tăiați mărunt verdeața și puneți șampioanele, ceapa și verdeața tocată într-un bol de salată.
4.Se adauga apoi usturoiul si mustarul tocat, piperul si sarea.
Se amestecă, se toarnă peste ulei vegetal și se servește ca garnitură sau ca aperitiv separat.
Anterior, v-am spus cu ce să amestecați cafeaua înainte de preparare.