Unii oameni sunt obișnuiți să se bucure de gustul cafelei în forma sa pură, fără a o strica cu niciun aditiv..
Alții înțeleg că o serie de componente nu vor face decât să îmbunătățească băutura..
Unii aditivi vor face cafeaua mai aromată, gustoasă și sănătoasă, amintește expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Ce poți adăuga la cafea?
Scorţişoară
Da, această opțiune nu va surprinde pe nimeni, dar este necesar să vă reamintim de ea.Scorțișoara va ajuta la accelerarea procesului metabolic și, în general, va avea un efect excelent asupra sănătății.
Cafeaua va deveni mai gustoasă și mai aromată.
Ulei de cocos nerafinat
Băutura va avea o nuanță interesantă de gust, făcând cafeaua obișnuită să pară exotică.Uleiul de nucă de cocos nerafinat conține o cantitate imensă de nutrienți.
Datorită acestui lucru, vă puteți îmbunătăți sănătatea.
Sirop de arţar
Nu toată lumea știe că acest produs conține o cantitate imensă de nutrienți.Este mult mai sănătos decât orice alt sirop.
De asemenea, este o alternativă excelentă la zahăr.