AcasăPlanteCum să hrănești pepenii pentru o recoltă bogată: remedii populare

Cum să hrănești pepenii pentru o recoltă bogată: remedii populare

Legumele și fructele sunt întotdeauna mai gustoase și mai sănătoase în grădina dvs. de legume, orice dachnik va fi de acord cu această opinie.

Dar în ceea ce privește pepenii, această cultură nu a cucerit încă totul și adesea, în loc de fructe mari și suculente, dachniki colectează fructe necoapte și neformate.

Este important să alegeți soiul potrivit și să semănați la timp.Dar și mai importantă este fertilizarea.

Să vă povestim despre rețetele populare preferate pentru prepararea îngrășământului pentru pepeni.

Drojdie

Entuziaștii au folosit mult timp și în mod activ drojdia pe paturi pentru a fertiliza plantele de fructe de pădure.Pepenii nu fac excepție în această privință, iar îngrășământul cu drojdie face minuni, ne asigură grădinarii.

Se crede că drojdia îmbunătățește doar compoziția solului și nu este o sursă de nutrienți.În plus, drojdia este eficientă numai pe vreme caldă.

Nashotah

Alcoolul nafta conține compuși azotați, care îmbunătățesc creșterea vârfurilor de pepene.Conform unor rapoarte, soluția poate fi utilizată și pentru creșterea randamentelor.

Pentru a prepara amestecul trebuie să dizolvați 200 ml de amoniac în 1 litru de apă, apoi să aduceți volumul total de 100 litri și să utilizați pentru pulverizare la intervale de o dată la 3-4 săptămâni.

Iod

De asemenea, nu este inferior în popularitate.Este folosit ca mijloc de profilaxie împotriva apariției bolilor.

Pentru 10 litri de apă, vor fi necesare 4 picături de iod.Soluția este utilizată pentru pulverizare.

Cu toate acestea, trebuie amintit că rețetele populare nu suplinesc lipsa de nutrienți și, prin urmare, nu înlocuiesc îngrășămintele minerale.

Anterior v-am spus cum să fertilizați roșiile în timpul înfloririi.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

SUV-urile reprezintă mai mult de jumătate din vehiculele electrice noi vândute în Germania

După ce o clădire cu șapte etaje s-a prăbușit în Freetown, capitala Sierra Leone, ucigând cel puțin zece persoane, salvatorii caută în continuare alți...

Transportul greu de marfă devine electric – în ciuda lipsei unei încărcări robuste

După ce o clădire cu șapte etaje s-a prăbușit în Freetown, capitala Sierra Leone, omorând cel puțin zece persoane, salvatorii încă mai caută supraviețuitori.Șapte...

Canopy cere 15 miliarde de dolari pentru a sprijini implicarea Indiei în sectorul fibrei de generație următoare

Foametea în Sudanul lovit de război 'este aproape peste tot', a declarat șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru programul Today al BBC, după...

În Rusia, Medicii fără Frontiere și-au încetat activitatea

Patru copii au murit în timp ce se jucau într-un vechi congelator abandonat în regiunea Zambezi din nord-estul Namibiei, iar poliția de acolo investighează...

Comentarii recente