Nu toată lumea vrea să gătească același lucru zi de zi.
Din acest motiv, gazdele experimentate încearcă mereu rețete noi și promițătoare.
De exemplu, puteți face frigărui neobișnuite de morcovi, spune expertul în gătit și artă culinară al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.
Cum să preparați un fel de mâncare original?
Lista de produse
– Un morcov dulce mediu;
– O cană parțială de semol (aproximativ 150 de grame);
– puțină făină de grâu (aproximativ 50 de grame);
– o cană de apă caldă;
– o lingură mică de drojdie;
– o lingură mare de zahăr;
– un vârf de cuțit de sare.
Procesul de preparare
Primul lucru de făcut este să curățați, să spălați și să radeți morcovii.Apoi se trece la prepararea aluatului.Pentru a face acest lucru, combinați toate ingredientele uscate și amestecați-le.
În continuare, se introduce apa.Se amestecă din nou aluatul, se ascunde sub folie alimentară și se lasă în bucătărie timp de o jumătate de oră.
După introducerea morcovilor, se amestecă și se așteaptă câteva minute.
În continuare, începem să prăjim.
De obicei durează aproximativ trei minute pentru fiecare parte a frigărui.