Ați adăugat vreodată suc de lămâie în laptele condensat?.
Asigurați-vă că încercați asta! Nu vei regreta!
Componenta acidă nu va strica deloc dulceața.
Dimpotrivă, va apărea o notă de aromă interesantă.
În plus, consistența laptelui condensat se va îmbunătăți: se va transforma într-o cremă ideală.
Despre trucul culinar neobișnuit a vorbit Yulia Arkhipova, expertă în domeniul culinar a publicației rețelei Belnovosti, bucătar și brutar de categoria a patra.
Cum să faci o cremă delicioasă
În primul rând, stoarceți sucul de la o lămâie.
Treceți acest lichid printr-o sită: pulpa și semințele citricelor nu trebuie să ajungă în laptele condensat.
Volumul rezultat de suc de lămâie este suficient pentru un borcan de produs dulce.
Transferați laptele condensat într-un bol, adăugați lichidul acru și „procesați” conținutul recipientului cu un mixer.
Rezultatul este crema perfectă, care este incredibil de moale.
Un pic de acru va fi util.
Masa se va dovedi incredibil de apetisantă și va merge perfect cu chifle, pâini și fursecuri.
Anterior, gurmanzilor li se spunea despre un aditiv care face dulceata de capsuni foarte gustoasa.