Cartofii fierți sunt un fel de mâncare apetisant, sănătos, dar plictisitor pentru mulți gurmanzi..
Remedierea pentru ultima situație este foarte simplă.Pentru a face acest lucru, trebuie să actualizați gustul garniturii..
Puteți obține rezultatul dorit folosind un ingredient secret.
În timp ce gătiți cartofi, trebuie să aruncați o legumă tăiată în apă.
Care anume? La această întrebare a răspuns Yulia Arkhipova, expert în domeniul culinar al publicației online Belnovosti, bucătar și brutar de clasa a patra.
Secretul cartofilor fierți delicioși
Același ingredient care îmbunătățește gustul felului de mâncare popular este ceapa.
Luați o ceapă și tăiați-o în jumătate.
Jumătățile rezultate trebuie puse în apă clocotită la câteva minute după ce cartofii încep să se gătească.
Datorită aditivului pentru ceapă, cartofii vor dobândi o frăgecie incredibilă și o notă de aromă interesantă.
Apropo, pentru a îmbunătăți gustul garniturii, puteți folosi aditivi alternativi: căței de usturoi, foi de dafin, boabe de piper negru, pătrunjel, busuioc, chimen.
Anterior, gurmanților li s-a spus cum să facă prăjituri din dovlecei.