Rețetele leneșe vă permit să pregătiți mâncăruri din bucătăria națională care au aproape același gust, dar doar mult mai repede..
Cele mai delicioase sunt rețetele de copt, dar sunt cele care necesită cel mai mult timp..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutărie de rangul a patra, ne-a spus cum să gătim khachapuri leneș în 15 minute.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Bateți oul cu telul, adăugați sare, turnați laptele și amestecați.
2.Acum puteți cerne făina, răzuiți brânza și adăugați-o în aluat.
3.Se amestecă bine și se încălzește tigaia.
4.Topiți untul și turnați aluatul în tigaie într-un strat uniform.
Coaceți acoperit la foc mediu timp de 5-7 minute, apoi răsturnați și gătiți până când este gata.
Se lasa sa se raceasca si se serveste impreuna cu ierburi si legume proaspete.
Anterior, v-am spus ce trebuie făcut cu orzul perlat pentru ca terciul să fie mult mai gustos.