Vei începe să gătești orez, hrișcă sau fulgi de ovăz?.
În primul rând, scoateți câteva plicuri de ceai din cutie!.
„Ce legătură are ceaiul cu cerealele?” – probabil se vor intreba multi gurmanzi.
O expertă în domeniul culinar al publicației rețelei Belnovosti, bucătar, brutar de categoria a patra, Yulia Arkhipova, răspunde: datorită pliculețelor de ceai, preparatul va deveni mult mai apetisant.
Sună ciudat? Oricum, lasă deoparte toate îndoielile și folosește trucul culinar descris mai jos! Cu siguranta nu vei regreta!
Cum să folosiți pliculețele de ceai la prepararea terciului
Luați o tigaie, turnați apă în ea și aruncați pliculețe de ceai.Este recomandabil ca pungile să conțină ceai fără aditivi.
Așezați vasele pe aragaz și porniți arzătorul.
A fiert lichidul? Așteptați câteva minute, scoateți pungile și turnați cerealele.
Când este fiert în ceai, produsul va deveni incredibil de gustos și va dobândi o culoare frumoasă.
Ca rezultat, bucătarul va primi o capodopera culinară cu aspect delicios.