Ouăle nu trebuie considerate o componentă indispensabilă pentru prăjiturile cu brânză: mulți bucătari se descurcă cu succes fără ele..
În unele cazuri, un fel de mâncare făcut din brânză de vaci se dovedește a fi mai moale și mai gustoasă, deoarece ouăle nu funcționează întotdeauna fără defecte..
Cu toate acestea, este important să alegeți un înlocuitor demn pentru produs, notează bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta revistei noastre în probleme culinare și de preparare a alimentelor.
Cu ce poți înlocui ouăle din cheesecake?
Banane
Mulți au observat deja că folosirea bananelor în prepararea produselor de cofetărie este benefică pentru ei.Bananele înlocuiesc ouăle și adaugă dulceață fără a folosi mult zahăr.Acest lucru poate avea, de asemenea, un impact asupra aportului caloric.
Pentru un pachet de brânză de vaci, ar trebui să luați o singură banană de mărime medie.Opțiunea ideală ar fi fructele supracoapte, deoarece este cel mai ușor să le faci piure.
Seminte de chia
Această opțiune poate părea exotică și interesantă pentru mulți, dar mulți vegetarieni care nu mănâncă ouă o folosesc în mod activ.
Este demn de remarcat faptul că utilizarea semințelor de chia va face cheesecake-urile mai sănătoase.
Pentru 250 de grame de brânză de vaci trebuie să luați doar o lingură mare de semințe.