AcasăMâncareCastraveți „uscați” ușor sărați: gust nou - gătiți dimineața și crostați seara

Castraveți „uscați” ușor sărați: gust nou – gătiți dimineața și crostați seara

Mulți oameni iubesc castraveții crocanți.Vorbim de cele ușor sărate.Sunt preparate în moduri diferite, dar dintre toate metodele există una care iese în evidență..

În primul rând, este una dintre cele mai simple.În al doilea rând, nu necesită mult timp.În al treilea rând, este cheltuit un minim de efort fizic.

Unii oameni familiarizați cu această rețetă o numesc versiunea „uscată” a gătitului.

Un expert de la publicația online BelNovosti, bucătăreasa Yulia Arkhipova, a vorbit despre esența acestei metode.

Procesul de gatire

Ea a remarcat: rețeta nu este deloc nouă, dar poate că nu toată lumea știe despre ea.Avantajul său este viteza de preparare a castraveților ușor sărați.

Nu uitați să spălați bine legumele și să tăiați capetele înainte de a începe procesul.

Apoi, tocați (fin) mararul și usturoiul (medii).Le vom pune in doua pungi, ca si castravetii.

Apoi adăugați o linguriță de sare în fiecare pungă.

Într-una dintre ele, adăugați boia roșie, turmeric, piper negru și coriandru măcinat la toate ingredientele menționate mai sus.

Depozitare

Încearcă.Cu siguranță vei aprecia noul – nu tocmai familiar – gust.

Și dacă doriți, folosiți alte condimente.Pentru picant, de exemplu, ardeiul roșu este potrivit.

Închidem ambele pachete (primul este un preparat clasic), le scuturăm bine și le dăm la frigider.

Dar o poți lăsa pe masă, apoi castraveții vor fi gata în 12 ore.La frigider – după o zi.

Rețete

În ceea ce privește rețetele, „clasicii” includ castraveți (750 de grame), o grămadă de mărar, 4-5 căței de usturoi și 1 linguriță de sare.

Pentru rețeta „inovatoare” veți avea nevoie, pe lângă toate cele de mai sus (în aceleași volume):

– turmeric – o treime de linguriță;
– boia – o treime de linguriță;
– piper negru – o treime de linguriță;
– coriandru măcinat – o treime de linguriță.

Iar pentru cei cărora le place picant, puteți adăuga ardei roșu dacă doriți.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Comentarii recente