Mâncați clătite atât de des încât v-ați săturat de aroma lor?
Nu vă grăbiți să renunțați la un fel de mâncare pe care l-ați considerat cândva unul dintre preferatele dumneavoastră!.
Felul de mâncare poate fi ușor îmbunătățit.Tot ce trebuie să faceți este să folosiți două ingrediente suplimentare.
Datorită adaosurilor neconvenționale, clătitele vor căpăta o aromă îmbunătățită: veți iubi din nou acest fel de mâncare.
Deci, cum să gătești clătite ‘într-un mod nou’? O idee interesantă a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, bucătar și brutar de categoria a patra, expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei.
Ce să adăugați la clătite pentru a le îmbunătăți aroma
Vrei să faci mâncarea mult mai aromată și mai consistentă?
Apoi, nu uitați să adăugați ceapă verde și brânză rasă în aluatul de clătite.
Respectați acest raport de componente: pentru 2 ouă crude – 100 de grame de ingredient brânză.Adăugați componenta ceapă verde după gust.
În detrimentul clătitelor cu brânză vor deveni mai fragede și mai consistente.Și datorită cepei, vasul va avea o notă de aromă picantă.
Clătitele vor avea și un aspect incredibil de apetisant.
Sunt enumerate anterior greșelile care determină ruperea clătitelor.