Probabil, fiecare gospodină ar fi încântată dacă ar exista un rând de oameni care doresc mai mult pentru gătitul ei..
Cum să faceți exact acest lucru – dacă pregătiți supă de mazăre – a spus expertul publicației rețelei BelNovosti, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Cum să faci supa de mazăre mai gustoasă
De regulă, în procesul de preparare a acestui fel de mâncare, bucătarii folosesc coaste de porc afumate.
Dar aceasta nu este singura opțiune: puteți încerca și să o gătiți pe prima, aruncând untură afumată și pui afumat în tigaie (puteți folosi orice parte a păsării, chiar și aripi, picioare sau cozi).
Untura și puiul trebuie umplute cu apă și puse pe foc.Nu va dura mult timp, deoarece aceste produse sunt deja gata.
În timpul procesului de gătire, ingredientele afumate își vor conferi gustul și aroma bulionului.
La sfârșitul gătitului, va trebui să scoateți puiul și untura afumată.
Tăiați untura cubulețe și scoateți carnea de pe oasele de pui, după care puteți întoarce aceste produse înapoi în tigaia cu supa.
Datorită acestor trucuri culinare, supa de mazăre capătă un gust și o aromă bogate de afumături.
Anterior, v-am spus cum să faceți plicuri frumoase din pâine prăjită cu umpluturi interesante.