Ouăle amestecate sunt una dintre cele mai populare mâncăruri ‘de dimineață’.
La prima vedere, nu este nimic complicat în prepararea acestui fel de mâncare..
Dar, în realitate, aproape toți oamenii fac o greșeală gravă.Ei sparg oul direct în tigaie.
Și tu faci asta? Ar trebui!
La urma urmei, oul trebuie mai întâi bătut într-o ceașcă, într-un castron sau într-un alt recipient adânc, subliniază Iulia Arkhipova, bucătăreasă și brutar de categoria a patra, expert al ediției rețelei Belnovosti în domeniul bucătăriei.
De ce un ou trebuie spart în alt fel de mâncare
Să ne imaginăm situația: sunt trei ouă care se prăjesc deja în tigaie.Spargeți un al patrulea ou în farfurie.Imediat constatați că este un ou stricat.
Rezultatul este trist: întregul conținut al tigaiei trebuie să fie aruncat.Și apoi trebuie să spălați vasele pentru o lungă perioadă de timp și să faceți ouă omletă din nou.Timp și mâncare irosite.
Pentru a evita să intrați în acest fel de probleme, fiecare ou trebuie spart în vreun recipient mic.
Acest lucru ar trebui făcut pentru a vă asigura că produsul este proaspăt.
De asemenea, dacă fragmente de coajă ajung în proteine, va fi mult mai ușor să le scoateți din ceașcă sau bol decât direct din tigaie.
Cel mai corect mod de a proteja pâinea de mucegai a fost descris anterior.