Cum să gătesc pastele? Orice bucătar știe răspunsul la această întrebare.Chiar și un începător..
Dar cum se efectuează această procedură culinară, astfel încât rezultatul final să nu fie o garnitură standard, ci un preparat cu adevărat apetisant?.
Chiar și mulți gurmanzi experimentați nu știu asta.
Dar totul este și foarte simplu! Este suficient să folosiți câțiva aditivi obișnuiți.
Despre această tehnică interesantă a vorbit Yulia Arkhipova, expertă în domeniul culinar al publicației online Belnovosti, bucătar și brutar din categoria a patra.
Ce aditivi ar trebui să folosiți când gătiți paste?
Amintiți-vă: ce adăugați apă când gătiți pastele? Doar sare?
Este în zadar, pentru că nimeni nu te deranjează să folosești „amelioratori de gust” suplimentari.
De îndată ce lichidul începe să bule, aruncați următoarele în el:
Ca urmare, pastele nu vor fi gătite în apă plată, ci în bulion adevărat.
Acest tip de tratament termic va avea un efect pozitiv asupra gustului produsului.
Rezultatul final va fi un fel de mâncare incredibil de apetisant.
Este suficient să o stropiți cu brânză și să o mâncați – și atunci veți primi o plăcere gastronomică considerabilă.
Iar dacă asezonați pastele fierte cu un sos delicios, veți obține un preparat de calitate restaurant.