A face sarmale delicioase este o sarcină destul de dificilă..
Mâncarea se dovedește adesea insuficient de suculentă și nu foarte apetisantă..
Umplutura se dovedește adesea prea uscată și chiar fără gust.
Cum să evitați întâlnirea unor astfel de eșecuri culinare?
O expertă în domeniul culinar al publicației din rețeaua Belnovosti, bucătar, brutar din categoria a patra, Yulia Arkhipova, sugerează să adăugați puțină smântână la umplutura pentru sarmale.
Cum vor ieși sarmalele datorită cremei
Componenta lichidă grasă va scuti cu siguranță umplutura de uscăciune.
Dar conținutul „plicurilor” are foarte adesea o consistență nefericită.
O cantitate mică de smântână va oferi preparatului suculent.
Desigur, în loc de un produs lactat, puteți adăuga apă plată la amestecul de orez-carne.
Dar în acest caz nu se va obține un efect important, care este asigurat și de cremă.Vorbim despre adăugarea preparatului cu o aromă ușoară de cremoasă.
Cum să adăugați corect smântână la umplutura pentru sarmale
Nu există recomandări specifice pentru volumul de smântână adăugat.Bucătarul trebuie să determine el însuși cantitatea corectă, evaluând consistența umpluturii actualizate.
Desigur, amestecul nu trebuie să se răspândească.Dar la fel și a fi prea uscat.
Nu vă faceți griji ca „bilele” formate să se destrame: scopul dumneavoastră este să pregătiți umplutura, nu cotleturile.Acesta din urmă va fi ținut pe loc de frunze de varză.
Simți că ai turnat prea multă smântână? Nu vă faceți griji: problema se rezolvă prin adăugarea unei cantități mici de cereale (orez sau gris).