Clătitele cu dovlecei sunt doar felul de mâncare care necesită un minim de produse și efort și în același timp oferă un gust maxim..
Rețeta a fost împărtășită de bucătăreasa Yulia Arkhipova, expert la publicația online BelNovosti..
Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de următoarele produse (cantitățile sunt indicate pentru un dovlecel mic):
Dacă este posibil (și dorit), puteți adăuga mărar, care trebuie mai întâi tocat mărunt.
Pentru a face clătite cu dovlecei, curățați legumele și radeți pulpa folosind o răzătoare cu ochiuri mari.
Se amestecă masa rezultată cu brânză rasă, făină și usturoi tocat.Nu uitați de sare și condimente.
Acum puteți începe să prăjiți – pregătiți clătitele într-o tigaie unsă cu ulei vegetal, până se rumenesc pe fiecare parte.
Pentru a servi, folosiți sos de smântână făcut din smântână, ierburi proaspete, usturoi și condimente.
Anterior, BelNovosti a scris cum să gătească delicios chiar și cele mai ieftine paste.