AcasăPlanteCum să hrăniți morcovii chiar acum, astfel încât să crească mari și...

Cum să hrăniți morcovii chiar acum, astfel încât să crească mari și dulci: nu toți locuitorii de vară știu

Mulți oameni cred că morcovii nu au nevoie de hrănire specială, deoarece pot crește la calitate înaltă fără ea..

Dar aceasta este o concepție greșită.

Adăugarea în timp util a nutrienților ajută legumele să devină mai mari și mai dulci, notează expertul nostru în revistă Anastasia Kovrizhnykh, designer de peisaj și om de știință agronom.

Puteți hrăni morcovii chiar acum.Aceasta va fi o decizie foarte corectă.

La ce ar trebui să fii atent?

Frasin

Această componentă poate ajuta morcovii să vă mulțumească cu o recoltă de înaltă calitate.Va trebui să luați aproximativ 500 ml de cenușă și să o „preparați” în doi litri de apă fierbinte.

Apoi amestecați concentratul cu o găleată cu apă curată și așteptați cinci ore.După aceea, puteți începe să vă hrăniți.

Îngrășăminte industriale

Această opțiune este considerată de mulți ca fiind mai echilibrată și de calitate superioară.Poți fi atent la oricare dintre cele două rețete.

Primul este după cum urmează: luați zece grame de uree, cincisprezece grame de superfosfat (dublu) și treizeci de grame de sulfat de potasiu per găleată de apă.

A doua rețetă este aceasta: pentru același volum de apă luăm cincisprezece grame de superfosfat dublu și azotat de potasiu.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente