Salatele de fructe sunt o ocazie unică de a consuma o cantitate uriașă de vitamine în același timp.
Felul de mâncare are și avantajul de a ne ajuta să renunțăm la dulciuri.
Dacă doriți să preparați un fel de mâncare spectaculos și sănătos, expertul bucătar al revistei noastre și expertul bucătar Julia Arkhipova ne împărtășește o rețetă excelentă.
Cum să îi mulțumiți pe cei dragi cu o salată de fructe excelentă?
Lista ingredientelor
– Aproximativ 400 de grame de portocale;
– câteva pere;
– 2 piersici;
– o jumătate de kilogram de pepene galben;
– 3 kiwi;
– 2 linguri de sirop de arțar (sau miere lichidă);
– O cană de iaurt natural.
Procesul de preparare
Amintiți-vă că calitatea finală a salatei depinde direct de produsele pe care le folosiți.Cu cât fructele sunt mai dulci și mai zemoase, cu atât sunt mai bune pentru salată.
Separați pepenele de coajă și tăiați-l felii.Tăiați piersicile în felii.Îndepărtați pielița și semințele de la pere și tăiați-le cubulețe.
Faceți același lucru cu kiwi.
Portocalele nu trebuie doar decojite, ci și scoase și feliate.Puneți ingredientele într-un bol, adăugați siropul de arțar și adăugați iaurtul.