Nu tuturor le iese orezul așa cum ar trebui: sfărâmicios și uniform.
Mulți oameni, chiar și atunci când gătesc o garnitură, tot obțin terciul obișnuit..
Faptul este că nu fiecare gospodină cunoaște trucurile profesionale de gătit, împărtășește experiența expertului în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Julia Arkhipova.
Ce trebuie adăugat atunci când gătiți crupe?
Ceai de iasomie
Dacă doriți cu adevărat să serviți la masă orez neobișnuit de gustos și de înaltă calitate, nu puteți găsi o opțiune mai bună.Încercați să alegeți pliculețe de ceai de iasomie fără arome.
O astfel de garnitură nu va lăsa pe nimeni indiferent.
Suc de lămâie
Dacă adăugați chiar și o cantitate mică de suc de lămâie atunci când fierbeți orezul, textura va fi păstrată.Veți avea o garnitură excelentă care arată uniform.
Datorită sucului de lămâie, orezul cu siguranță nu va fierbe în terci.
Oțet
Oțetul îndeplinește exact aceeași sarcină ca și sucul de lămâie: trebuie doar să adăugați câteva picături.Puteți folosi oțet de mere în loc de oțet obișnuit.