AcasăMâncareCum poți mânca asta? 7 mâncăruri ciudate din Germania pe care străinii...

Cum poți mânca asta? 7 mâncăruri ciudate din Germania pe care străinii se tem să le încerce, dar pe care germanii le adoră

‘Pumn cu clești de foc’, ‘Mătușa moartă’, ‘Țipătul pisicii’, ‘Câinele rece’. Acestea nu sunt nume de filme de groază, ci de mâncăruri și băuturi populare germane.

Vă povestim despre șapte mâncăruri germane ciudate pe care străinii se tem să le încerce, dar pe care germanii le adoră.

Ce mâncăruri ciudate se mănâncă în Germania

Potrivit canalului Zen ‘Singur în grădina altcuiva.On Travel and Beyond’, mâncarea germană ‘Kalter Hund’ (Câine rece) este un desert făcut din biscuiți și ciocolată, care amintește de cârnații noștri de ciocolată.

‘Falscher Hase’ (Falscher Hase) este o chiftea coaptă din carne tocată de porc și vită (raport 1:1) cu ceapă, ouă fierte, făină și pesmet.

Rețeta pentru un fel de mâncare numit ‘Strigăt de pisică’ (Katzengeschrei) poate fi descrisă după cum urmează: tot ceea ce se află în frigider (resturi de cârnați și legume, paste de ieri) se pune într-o tigaie, se adaugă castraveți murați, se condimentează și se toarnă cu ou.

Jumătate de cocoș (halber Hahn) – sandvișuri cu brânză, murături și muștar.

Mâncarea bunicii moarte (tote Oma) – cârnați de sânge prăjiți cu cartofi fierți și varză murată.
‘Mătușa moartă’ (tote Tante) și ‘Punch cu clește de foc’ (Feuerzangenbowle) sunt băuturi.

Prima este ciocolată caldă cu frișcă și rom, a doua un punch din vin roșu, suc și condimente.Specialitatea punch-ului de foc este zahărul înmuiat în rom, care este dat foc și ținut cu cleștele deasupra unei căni în timp ce se topește și curge în punch.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente