Preparatul preparat conform rețetei din acest articol va facilita și grăbi prepararea borșului, a salatelor și a altor gustări, unde ingredientul principal este sfecla fiartă..
Cum să pregătești sfecla pentru iarnă, astfel încât mai târziu să nu mai pierzi timpul cu gătit, feliat și răzuit, a povestit Yulia Arkhipova, expert la publicația rețelei BelNovosti.
Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de:
Mai întâi fierbeți legumele timp de 20-25 de minute până sunt fierte pe jumătate, apoi le răciți și le dați prin răzătoare.
Dacă preferați sfecla tocată, le puteți toca cu un cuțit.
După aceasta, puneți rădăcinoasele în borcane mici presterilizate și puteți începe să pregătiți marinada.
Pentru a face acest lucru, va trebui să turnați apă într-o tigaie, să adăugați sare și lămâie și lăsați să fiarbă timp de un minut.
Se toarnă marinada fierbinte peste conținutul borcanelor, astfel încât lichidul să acopere complet sfecla.
Rămâne doar să rulezi, să întorci și să înfășori spațiile libere.
Anterior, v-am spus ce să gătiți cu roșii în loc de salată verde.