AcasăMâncareCum se prepară carnea jeleată pentru utilizare ulterioară: ceva nou va fi...

Cum se prepară carnea jeleată pentru utilizare ulterioară: ceva nou va fi de interes pentru toate gospodinele

Carnea jeleată poate fi preparată nu numai de sărbători – o puteți mânca în fiecare zi dacă învățați cum să pregătiți acest fel de mâncare pentru utilizare ulterioară.

Experta publicației rețelei BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, a împărtășit subtilitățile pregătirii cărnii delicioase jeleate și a spus, de asemenea, cum să o prepari în rezervă.

Cum să gătești carnea jeleată

Dacă doriți ca bulionul și, în consecință, carnea jeleată să fie transparente, folosiți carne bine înmuiată în timpul procesului de gătire.

În plus, nu uitați să îndepărtați spuma rezultată în timpul gătitului – acest lucru trebuie făcut și pentru a menține bulionul curat.

Amintiți-vă: cu cât este mai lungă, cu atât mai gustoasă, așa că gătiți carnea jeleată la foc mic timp de câteva ore.Unii chiar preferă să facă asta toată noaptea.

Sarea trebuie adăugată chiar la sfârșitul gătitului.

După ce carnea este gătită, așteptați până se răcește, apoi despărțiți-o de oase și tăiați-o în bucăți mari – această variantă este considerată mult mai gustoasă decât cea în care se propune trecerea cărnii printr-o mașină de tocat carne.

Printre condimente, puteți adăuga piper negru și usturoi.Toate celelalte condimente vor fi inutile.

Cum se prepară carnea jeleată pentru utilizare ulterioară

Pentru a păstra vasul pentru o lungă perioadă de timp, turnați carnea jeleată în recipiente potrivite și puneți-o la congelator.

Când vrei să mănânci o farfurie de carne jeleată, decongelează conținutul vasului, se fierbe și se lasă să se întărească.

Anterior, am vorbit despre cum să gătești orez pufos.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

De ce crizantemele nu înfloresc: principalul motiv

Înflorirea crizantemelor depinde de multe condiții: vremea, clima zonei în care cresc, particularitățile soiului și nuanțele de îngrijire. Un astfel de factor de...

Germania găzduiește deschiderea primei rafinării de hidroxid de litiu din Europa de către AMG Critical Materials

Alături de fiul său, cel mai căutat fugar din Guineea, un fost ofițer militar superior care a ieșit din închisoare în noiembrie anul trecut,...

Într-un proces privind migrația, vicepremierul italian Matteo Salvini ar putea primi o pedeapsă de până la șase ani de închisoare

ROMA (AP) - Procurorii italieni au cerut sâmbătă o pedeapsă de șase ani de închisoare pentru liderul Ligii de dreapta, Matteo Salvini, pentru decizia...

Obrajii de varză murată vor fi mâncați până la ultima lingură dacă folosiți aceste trucuri: pentru a ajuta gazdele

Obrajii de varză acră sunt un adevărat clasic culinar care este asociat cu confortul și cu o vatră caldă de acasă.Cum vremea rece...

Comentarii recente