Nu aveți nevoie de nicio înțelepciune specială pentru a face murături delicioase.
Potrivit expertului ediției online BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, este suficient să folosiți o rețetă dovedită.
Aceasta este exact ceea ce ne-a împărtășit expertul.
Se sugerează folosirea unei marinate numite ‘3-6-9’ pentru decaparea castraveților.
Aceasta vă va ajuta să obțineți castraveți mega-crispați care sunt moderat dulci-sărați și super gustoși.
Sunt perfecți pentru o gustare sau o salată, iar saramura o puteți bea în litri.
Ceea ce este remarcabil este că nu mai trebuie să memorați proporțiile: numele vă spune deja cât și ce să folosiți: mai întâi vine sarea, apoi zahărul și, în final, oțetul de masă de 9%.
Această marinată, apropo, este potrivită nu numai pentru castraveți, ci și pentru roșii și legume asortate.
Mai devreme v-am spus ce produse nu trebuie să cumpărați din supermarket.