AcasăPlanteIulie - muncă importantă în grădină.Ce trebuie să facă grădinarii luna aceasta

Iulie – muncă importantă în grădină.Ce trebuie să facă grădinarii luna aceasta

În iulie, totul crește și înflorește deja în grădină.Cu toate acestea, pentru ca dezvoltarea ulterioară a plantelor să continue, acestea trebuie să fie hrănite și udate la timp..

La începutul lunii iulie, usturoiul poate fi gata de săpat.Prin urmare, trebuie să fie dezgropat fără a tăia vârfurile, legat împreună în ciorchini mici și atârnat la uscat în pod, astfel încât să existe un curent bun..

Înainte de recoltare, cu aproximativ trei săptămâni înainte de recoltare, nu mai udați ceapa.

Frunzele superioare ale conopidei trebuie sparte, iar inflorescențele trebuie protejate de soare.

La sfârșitul lunii iulie se seamănă măcriș, rubarbă și ceapă perenă.

Udă tufele de cartofi dacă nu a plouat de mult.

Ciupind vârfurile roșiilor înalte.

În iulie, roșiile și castraveții încep să dea primele fructe.Prin urmare, trebuie să le hrăniți cu preparate complexe, care ar trebui să includă fosfor și potasiu.

Sfecla și morcovii sunt subțiați.Distanța dintre plante ar trebui să fie de cel puțin 4-12 cm, iar apoi acestea sunt hrănite cu cenușă de lemn pentru a crește zahărul.

De asemenea, puteți hrăni plantele cu sulfat de calciu, 1 gram la 10 litri de apă, sau infuzie de cenușă 1:10.

Vița de dovleac trebuie scurtată deasupra celei de-a 3-a frunze după ovar, iar lianele laterale fără fructe trebuie tăiate cu totul.O plantă poate hrăni doar trei ovare.

De asemenea, uda plantele din gradina frecvent si din abundenta.

Castraveții și roșiile sunt hrănite în mod regulat cu o soluție de cenușă de lemn, 70 de grame la 1 litru de apă, sau infuzie de vacă cu apă 1:10.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente