Știați că bucătarii profesioniști adaugă cafea atunci când fierb pastele?
Îți spunem de ce ar trebui să le urmezi exemplul.
De ce ar trebui să adaugi cafea când faci paste
Nu ar trebui să adăugați cafea la pastele în sine, ci la sosul de roșii cu ele.Cafeaua reduce acrișorul.
Nu este dificil să pregătiți un astfel de sos.Gătiți roșiile tocate sau pasta de tomate timp de câteva minute într-o tigaie cu puțin ulei de măsline.
Adăugați apoi sare, piper, un vârf de cuțit de zahăr și usturoi zdrobit (un cățel) și gătiți sosul la foc minim timp de 5 minute.
În timp ce sosul fierbe, se prepară cafeaua.Se dizolvă un sfert de linguriță de cafea granulată în 50 de grame de stoc de carne sau de legume, se toarnă în sos.
Sau puteți fierbe cafea naturală și adăugați câteva linguri.După adăugarea cafelei, amestecați sosul, aduceți la fierbere și opriți.Poate fi adăugat la paste.