Vrăjitorii sunt pregătiți în mod tradițional din cartofi cu carne tocată de porc, vită sau amestecați..
Vara, puteți pregăti o versiune mai ușoară a vrăjitorilor – din dovlecei și cu carne de pasăre tocată..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să facem vrăjitori de dovlecei.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Treceți fileul de pui printr-o mașină de tocat carne, curățați, tocați și prăjiți ceapa, apoi adăugați-l în carnea tocată.Sare si piper dupa gust.
2.Se rade dovlecelul, se scurge excesul de zeama daca este necesar, se adauga ou, sare si piper, faina (sau amidon).
3.Încinge uleiul vegetal într-o tigaie și începe să prăjești vrăjitorii așa cum ai face cu cei mai obișnuiți pe cartofi.
Se serveste cu smantana, pofta buna!
Anterior, v-am spus ce adaugă restaurantele la prăjirea peștelui.