AcasăPlanteCe să plantezi în iulie unde creștea varza: o variantă ideală -...

Ce să plantezi în iulie unde creștea varza: o variantă ideală – cultivatorii de daci să noteze

În mijlocul verii, recolta de varză timpurie este, de obicei, deja încheiată.

Adevărul este că soiurile timpurii de legume menționate mai sus sunt complet formate la sfârșitul primei sau chiar începutul celei de-a doua luni de vară.

Ce să plantezi pe patul rămas liber? Această întrebare este pusă de mulți cultivatori de daci.

Expertul revistei noastre, agronomul și peisagistul Anastasia Kovrignyh ne reamintește că este de dorit să alegem o cultură care demonstrează o creștere destul de rapidă.

Și acest lucru este de înțeles: este necesar ca planta să aibă timp să se formeze complet înainte de sfârșitul sezonului actual al dacha.

Dar pe ce cultură anume ar trebui să optați? Există o opțiune perfectă!

‘Succesorul’ perfect pentru varza timpurie în iulie

Mărarul este planta care trebuie plantată în mijlocul verii acolo unde varza a crescut în prima jumătate a sezonului.

Faptul este că verdețurile sunt ‘neexigente’ și nepretențioase.În plus, crește foarte repede: dachnikul va avea timp să obțină o recoltă.

Cu alte cuvinte, atunci când plantați mărar, spațiul eliberat va fi utilizat cât mai corect posibil.

Dar nu merită să plantați ridichi și napi pe locul care a fost eliberat după recoltarea verzei timpurii.Faptul este că aceste culturi diferă prin vulnerabilitatea lor la aceiași dăunători.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente