Fiecare bucătar are o mulțime de opțiuni pentru îmbunătățirea calității borșului, deoarece toată lumea vrea să prezinte o capodopera culinară, și nu o supă mediocră..
Prin urmare, merită să stăpâniți aceste subtilități..
Expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova, consideră că acest lucru vă va ajuta să pregătiți adevăratul borș al visurilor voastre.
Ce subtilități nu trebuie uitate?
Os
Unora le place să pregătească bulion pentru borș folosind carne „curată”, dar folosirea oaselor va fi o opțiune mult mai avantajoasă.Această supă se dovedește bogată și aromată.
Ghimbir
Nu toată lumea știe că borșul delicios ar trebui să fie puțin picant: acest lucru face ca gustul supei să fie mai profund și mai bogat.
Cel mai bine este să folosiți ghimbir măcinat și ardei roșu.
rosii
Unii oameni aleg pasta de tomate, dar roșiile proaspete sunt o opțiune mai bună.Acestea trebuie decojite și adăugate la prăjit.
Borșul va fi mult mai gustos.