AcasăMâncareCotletele au întotdeauna un gust mai bun la restaurant: ceea ce bucătarii...

Cotletele au întotdeauna un gust mai bun la restaurant: ceea ce bucătarii nu adaugă niciodată, dar gazdele nu fac cotlete fără el

Cotletele la restaurant sunt întotdeauna mai gustoase decât cele făcute în casă, și totul pentru că în restaurante nu se adaugă pâine și alte câteva ingrediente în tocătura de cotlete.

Ce nu pun bucătarii profesioniști în cotlete, ne spune expertul ediției rețelei ‘Belnovosti’ în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra Iulia Arkhipova.

Ce nu se adaugă la cotlete în restaurante

La prepararea cotletelor de carne tocată în restaurante, de obicei nu se adaugă pâine, ou și ceapă.De asemenea, nu se folosește niciodată maioneză.

În locul acestor ingrediente se folosesc legume proaspete, cum ar fi varza albă sau varza Peking, morcovii, dovleceii și ierburile proaspete.

Ele fac cotletele mai suculente.De asemenea, puteți face cotletele mai suculente cu o bucată de gheață sau unt.

După ce cotletele au fost modelate și rulate, acestea trebuie lăsate să se ‘odihnească’ pe masă timp de 15-20 de minute.

Anterior, expertul a spus cum să pregătească o salată ‘Micul dejun al bărbaților’.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Comentarii recente