Există opinia că untul cu un conținut de grăsime de 82,5 % este de calitate superioară față de untul cu un conținut de grăsime de 72,5 %.
Totuși, acest lucru nu este în întregime adevărat.Noi vă spunem cum stau lucrurile cu adevărat.
Ce ulei să luați: 82,5 la sută sau 72,5 la sută
Untul tradițional (82,5 %) și untul țărănesc (72,5 %) diferă doar prin cantitatea de grăsime din compoziție.
Calitatea untului nu depinde de procentul conținutului de grăsime.Untul cu un conținut de grăsime de 82,5 % poate fi de calitate slabă, în timp ce untul cu un conținut de grăsime de 72,5 % poate fi de calitate bună, și invers.
Cu toate acestea, untul cu un conținut de grăsime de 82,5 % tinde să aibă o aromă mai bogată.
Un astfel de unt este ideal pentru sandvișuri și sosuri, iar untul țărănesc este bun pentru coacere.
Mai devreme v-am spus ce este confitul de căpșuni și cum se face.