Vreți să preparați un mic dejun gustos și consistent care să vă mențină plini de energie până la mijlocul zilei?
Atunci nu uitați să consultați rețeta pentru un fel de mâncare numit ‘omletă în stil country.’.
Felul de mâncare are două avantaje față de simplele ouă omletă deodată.
În primul rând, un mic dejun rustic este mai aromat.
În al doilea rând, astfel de ouă amestecate sunt mai nutritive.
Și totul datorită prezenței ingredientelor suplimentare – cartofi și ceapă.
Rețeta pentru un mic dejun gustos a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, bucătăreasă și brutar de clasa a patra, expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei.
Cum să faci ouă în stil de țară
Luați un cartof, tăiați-l în bare sau farfurii mici și trimiteți-l la o tigaie încinsă cu ulei vegetal turnat.
De îndată ce pe suprafața bucăților de legume apare o crustă aurie, se adaugă în tigaie și ceapa tăiată felii.
Când amestecul de legume este gata, transferați-l pe o farfurie.
În timp ce amestecul de cartofi și ceapă se răcește, bateți patru ouă.
Sărați și piperați amestecul de ouă fierte și adăugați în el amestecul de legume prăjit anterior.
Se toarnă amestecul rezultat în tigaie și se prăjește până când oul este fiert.
Rezultatul va fi un fel de mâncare incredibil de apetisant și consistent.
Apropo, puteți adăuga încă un ingredient la ouăle în stil country – ciuperci prăjite.Va ieși și mai gustos.
Anterior, gurmanzilor li s-a spus cum să gătească o plăcintă simplă, dar gustoasă, cu ceapă verde și brânză.