Nu toate gospodinele posedă arta fină de a selecta corect condimentele pentru fiecare fel de mâncare în parte.
Totuși, acesta este cu siguranță un domeniu care merită stăpânit..
Expertul în bucătărie și gătit al revistei noastre, bucătarul Yulia Arkhipova, crede că poate fi un impuls semnificativ pentru nivelul dvs. de calificare.
Unii oameni încă mai cred că atunci când prăjiți cartofi, este suficient să adăugați sare și ierburi.Dar acest lucru nu este chiar adevărat.Condimentele vă pot ajuta să preparați un fel de mâncare de nivel superior.
Cu ce merg bine cartofii prăjiți?
Dacă doriți ca felul de mâncare să iasă auriu, atunci adăugați turmeric.Acest condiment va face felul de mâncare frumos și sănătos.În loc de turmeric, puteți folosi un amestec de curry: condimentul are cele mai interesante arome.
Rozmarinul va scoate bine în evidență aroma cartofilor.Doar adăugați o crenguță de rozmarin chiar la sfârșit pentru aromă.
Gurmanzii recomandă adăugarea unui pic de busuioc uscat: aroma și calitatea cartofilor se vor îmbunătăți cu adevărat.
Pentru cunoscătorii combinațiilor interesante de arome, se recomandă paprika, ardeiul iute și pudra de ghimbir: cartofii vor fi picanți și strălucitori.