AcasăMâncareFrumoasă, gustoasă și incredibil de pufoasă: cum să faci omleta perfectă -...

Frumoasă, gustoasă și incredibil de pufoasă: cum să faci omleta perfectă – iată ce trebuie să adaugi imediat la proteine

Vrei să faci o omletă foarte pufoasă? Atunci nu bateti albusurile si galbenusurile impreuna!.

În primul rând, separați partea galbenă a oului de partea limpede..

Imediat înainte de a bate, trebuie să adăugați un ingredient simplu la albușuri.

Și apoi componenta albă a oului va dobândi consistența ideală ca urmare a „prelucrării” ulterioare.

Yulia Arkhipova, expertă în domeniul culinar a publicației rețelei Belnovosti, bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a împărtășit secretele pregătirii omletei perfecte.

Cum să gătești corect o omletă

După cum am menționat mai sus, mai întâi trebuie să separați gălbenușurile de albușuri.

Recipientul cu gălbenușurile trebuie lăsat deocamdată deoparte.Mai întâi trebuie să „lucrați” cu proteinele.

În primul rând, această masă ar trebui să fie sărată.Adăugarea timpurie de sare este o garanție a activității crescute a moleculelor de proteine.Drept urmare, proteina va bate perfect (chiar și cu mâna): veți obține o masă incredibil de aerisită.

Trebuie să amestecați cu grijă gălbenușurile separate anterior în această bază.

Masa rezultată trebuie pusă într-o tigaie încălzită, care a fost unsă în prealabil cu ulei vegetal (puteți arunca și câteva cuburi de unt).

Prăjiți omleta pe ambele părți până este gătită.Rezultatul este un preparat apetisant, fraged și foarte pufos.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Comentarii recente