supa rece este un fel de mâncare indispensabil în timpul căldurii.Este minunat de răcoritoare, sățioasă, ajută la compensarea pierderii de lichide și este, de asemenea, ușor de preparat.
Cele șase supe reci de vară care erau populare în URSS sunt descrise de Iulia Arkhipova, bucătăreasă, brutar de categoria a patra, expert al ediției rețelei Belnovosti în domeniul bucătăriei.
Ce supă să faci vara
În primul rând, okroshka.Umplem kvass cu ulei vegetal, muștar, sare și zahăr, trimitem acolo produse tocate (cartofi fierți, castraveți, ouă, ceapă, napi, carne, ciuperci), turnăm în farfurii.
În al treilea rând, sfecla roșie.După cum arată clar numele, ingredientul principal este sfecla.
Se poate combina cu kvass.Se recomandă să se servească cu ouă fierte și smântână.
În al treilea rând, botvigna.Pentru prepararea acestui fel de mâncare se pot folosi nu numai sfecla roșie, ci și sorcova, spanacul, andivele și urzica haulm.
În plus, vara se poate prepara borș rece, scuturi verzi (sorcovă) și știucă (ureche rece).
Anterior, expertul a spus cum să gătești kolduni de dovlecei moi cu carne tocată de pui.